Inspiratie

Op deze pagina vind je inspiratie die mij of de hustlers uit de podcast hebben geholpen bij het opzetten van onze eigen hustle(s). Omdat ik geloof in de kracht van samenwerking en leren van anderen, deel ik hier een groot deel van de tips die anderen hebben gegeven. Mogelijk inspireren ze jou ook!

Mijn top tips

Smart Passive Income
Tipgever: Robin Seetz
Podcast: Pat Flynn, Smart Passive Income
Pat Flynn neemt je in zijn (Engels gesproken) podcast mee in de hoofden van succesvolle ondernemers en geeft een kijkje achter de schermen van hun bedrijven.
Lees meer
Seths blog
Tipgever: Robin Seetz
Blog: De dagelijkse blog van Seth Godin
Zelf lees ik al bijna 5 jaar al zijn (korte) blogs. Een begenadigd marketeer met thought provoking blogs!
Lees meer
The power of Habit
Tipgever: Robin Seetz
Boek: The power of Habit - Charles Duhigg
Gewoontes zitten enorm diep, maar hoe kun je er voor zorgen dat je slechte gewoontes verandert in goede gewoontes? In het boek The power of habit lees je waarom we doen wat we doen en hoe je je gedrag kunt veranderen.
Lees meer

Alle tips

Filter op
De online marketing tornado
Tipgever: Fleur de Kock
Boek: De Online Marketing Tornado
Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je als ondernemer verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe verzeker je jezelf van de meest effectieve online strategie en een onverstoorbare focus? Hoe tover je jouw website om tot een ware bezoekersmagneet en een volautomatische marketingmachine voor je business? Daar is dit boek voor!
Lees meer
think and grow rich
Tipgever: Calvin van Maanen
Boek: Think and grow rich
Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.
Lees meer
Succes door groot denken
Tipgever: Calvin van Maanen
Boek: Succes door groot denken
Het boek van David J. Schwartz helpt je bij het veranderen van je mindset. Je leert groots denken en hoe je jouw doelen kan bereiken
Lees meer
Ik was advocaat, nu ben ik mezelf
Tipgever: Danniek Oberije
Blog: Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf
Als kind wordt er vaak al aan je gevraagd wat je wil worden, best gek. Judith Noordzij, de schrijfster van het boek, ontdekte na een burn-out beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt. Het beste wat je kunt worden is jezelf.
Lees meer
Creative personal branding
Tipgever: Danniek Oberije
Boek: Creative Personal Branding
Dit boek is een unieke bron van inspiratie voor mensen met een creatieve geest, ondernemers en teams. Maar ook voor mensen die een belangrijke (levens)beslissing moeten maken.
Lees meer
Tien keer met pensioen
Tipgever: Robin Seetz
Boek: Tien keer met pensioen - Rowan Siskens
Samen met Rowan Siskens heb ik voor mijn side hustle De Spaarpodcast het pensioenseizoen opgenomen. Rowan heeft een andere kijk op met pensioen gaan, namelijk niet één keer aan het einde van je leven, maar tien keer tussendoor. Ik ben zelf ook aanhanger van dit principe. Zo schreef Rowan in een van zijn pensioenen dit boek. Hij komt binnenkort zijn verhaal doen in de podcast.
Lees meer